Met trots delen wij de laatste bouwontwikkelingen van het project De Veldwachter in Schagen. De afgelopen periode is er hard gewerkt en zijn er mooie vorderingen gemaakt.

Na het succesvol aanleggen van het hoofdtracé van de nutsvoorzieningen zijn nu ook alle huisaansluitingen van de blokken gerealiseerd. Hiermee zijn alle blokken aangesloten op het netwerk.

Bij de woningen van de eerste drie blokken is het sanitair inmiddels gemonteerd en afgekit. In de komende periode zullen deze woningen verder worden afgemonteerd, in bedrijf worden gesteld en nagelopen worden ter voorbereiding op de oplevering.

Ook bij de andere drie blokken maken we grote vorderingen. Het stuc- en spuitwerk en het tegelwerk zijn in deze woningen gereed. Na de bouwvak zal hier het sanitair en kitwerk opgepakt worden. Vervolgens gaan we verder met de plafond- en vloerafwerking van de algemene ruimten van deze blokken.

Rondom en tussen de woningen wordt eveneens hard gewerkt aan het terrein. De beschoeiing langs de sloot en watergang rondom de blokken is inmiddels gereed. Op het binnenterrein is de stratenmaker begonnen met de inrichting, waardoor de contouren van het project steeds duidelijker zichtbaar worden.

Het projectteam is verheugd over de voortgang en wil alle betrokkenen bedanken voor hun inzet en samenwerking.

Voor meer informatie en updates over De Veldwachter nodigen wij u uit om ons te volgen op sociale media.