Filter

Bouwupdate Elzenhagen 6-7-14

21 oktober 2024
De bouw van Parkvillaz blok 6, 7 & 14 gaat nog steeds voorspoedig! Na de zomervakantie hebben we de dakvloer van blok 6 gestort en daarmee het proces van betonwanden en betonvloeren af kunnen sluiten. Blok 7 is voorzien van de dakvloer en daarbij hebben we op dit blok de laatste prefab beton elementen geplaatst met een 220 tons kraan van Mammoet. Bij blok 14 zijn eind van de week de wanden op de eerste verdieping gereed en zijn we nog tot medio januari 2025 aan het ruwbouw bezig.

Start bouw Hectorlaan Mimas en Neso

16 oktober 2024
De bouw van het nieuwe woonproject aan de Hectorlaan in Heerhugowaard is van start gegaan met het boren van de eerste paal. Het project, gelegen tegenover de reeds gerealiseerde blokken aan de Deimoslaan, bestaat uit twee woonblokken: Neso, een ontwikkeling van Groen & Groen Vastgoed met 37 huurwoningen in opdracht van Woonwaard en Mimas, een eigen ontwikkeling van Bot Bouw met 31 koopwoningen die inmiddels allemaal zijn verkocht.

Eerste koopcontracten Highlands getekend

14 oktober 2024
We zijn volop in gesprek met de aspirant-kopers van Highlands. Deze week tekenden we de eerste koopcontracten. En dat levert blije en enthousiaste gezichten op.

De Catharina bereikt bijna het hoogste punt

8 oktober 2024
Het project De Catharina is inmiddels goed zichtbaar in het stationsgebied van Zaandam, nu we op een hoogte van 50 meter werken!

Project Mauritsstraat in Zaanstad gestart!

7 oktober 2024
ot Bouw en Eteck zijn gestart met de bouw van project ZAAM in Zaandam. In opdracht van Borghese Real Estate bouwt Bot Bouw in totaal 140 appartementen aan de Mauritsstraat.

Ondertekening bouwteam De Zuidkaap

2 oktober 2024
Onlangs hebben Doniger Urban Developments en Bot Bouw de bouwteamovereenkomst voor project De Zuidkaap in Amsterdam Noord gesloten. Het project is een belangrijke stap om de woningnood in de regio aan te pakken en de leefbaarheid te vergroten. Het nieuwe woongebouw bevat 452 betaalbare woningen welke een mix heeft van studio’s (sociale huur) en 2-kamer appartementen (middeldure huur). De doelgroepen van het project zijn starters, Young Professionals en éénoudergezinnen.

Oplevering huurwoningen De Veldwachter

30 september 2024
Woensdag 25 september 2024 zijn de 28 huurappartementen (blok F) van De Veldwachter succesvol opgeleverd aan Stichting Wooncompagnie.

Verkoop Highlands aan Woonwaard

25 september 2024
Bot Bouw en Woonwaard ondertekenen de overeenkomsten voor 36 nieuwbouwappartementen van het project Highlands Alkmaar.

Bouwupdate Parel van Zuid

23 september 2024
Na het bereiken en vieren van het hoogste punt afgelopen juli vorderen de complexe dak- en gevelwerkzaamheden in een afrondende fase op de Parel van Zuid in Wormerveer!

Verkoopavond Highlands druk bezocht!

20 september 2024
We kijken terug op een drukbezochte verkoopavond in het AFAS-stadion. We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen en kijken positief terug op deze mooie aftrap van de verkoop. De locatie in het AFAS-stadion, met uitzicht op de Alkmaarse grasmat, zorgde voor een bijzonder tintje aan de avond.

Woensdag start de verkoop van Highlands in Alkmaar!

17 september 2024
Ben jij benieuwd naar de 59 appartementen die deze woensdag in verkoop gaan? Kom dan naar het AFAS stadion in Alkmaar. Daar staan de deuren van 19:00 tot 21:00 voor je open en presenteren wij het project en de verschillende woningtypen.

Project Ravelijn opgeleverd!

16 september 2024
Project Ravelijn aan de Arent Krijtsstraat in Diemen is opgeleverd! Wij zijn trots om te delen dat Bot Bouw met succes het project Ravelijn, bestaande uit 51 prachtige appartementen in Diemen, heeft opgeleverd aan a.s.r. real estate. Dit project markeert wederom een mijlpaal voor ons team en een mooie stap richting duurzame woonoplossingen.

Mimas 100 % verkocht

12 september 2024
In juni werd met de eerste koper de handtekening gezet onder de koopovereenkomst. Inmiddels zijn alle woningen verkocht en maken we ons op voor de start van de bouw.

Bouwupdate Akkerwinde

9 september 2024
Het project Akkerwinde in Heerhugowaard, bestaande uit 81 woningen, nadert zijn voltooiing. De bouw verloopt volgens schema en de voorbereidingen voor de oplevering zijn in volle gang. De komende weken zullen de eerste kopers hun nieuwe woning kunnen bezichtigen tijdens de voorschouw, waarna de definitieve opleveringen snel zullen volgen.

Start verkoop Highlands Alkmaar

5 september 2024
Op woensdag 18 september van 19:00 tot 21:00 uur gaat de verkoop van start in het AFAS Stadion. Het project gelegen nabij De Kooimeer in Alkmaar telt 95 appartementen waarvan 36 huur- en 59 koopappartementen.

Bouwupdate De Waardmeester

2 september 2024
Met nieuwe energie zijn de werkzaamheden bij ons project De Waardmeester na de bouwvakvakantie weer hervat. Op maandag 19 augustus zijn we weer gestart met de bouw van 9 rijwoningen, 10 twee-onder-een-kapwoningen, 4 vrijstaande woningen aan de parkzijde en 19 bungalows aan de dijkzijde.

Bouwupdate Opportuna

28 augustus 2024
Ook op Opportuna zijn we weer gestart. De afbouwtrein gaat weer met dezelfde vaart vooruit als vóór de bouwvak! Veerman & Kemper B.V bevindt zich op de 14e verdieping met het stucwerk en is op de 12e verdieping de plafonds aan het voorzien van hun eindafwerking. Tussendoor is Volume Afbouw op de 13e verdieping de badkamers aan het voorzien van tegelwerk.

Bouwupdate Parkvillaz

27 augustus 2024
De dakdekker heeft voor de bouwvak bijna het gehele garagedek voorzien van de eerste laag. Op het dak van blok 2 worden aankomende week de zonnepanelen aangebracht. Inmiddels hebben de woningen stroom en hebben we de lucht- en geluidsmetingen goed doorstaan. Ook heeft de opdrachtgever de blokken 2 en 5 compleet ingemeten voor de toekomstige verhuur.