Filter

Oplevering Amstelkwartier

22 mei 2024
Na een succesvolle oplevering eerder dit jaar van de 55 appartementen van project Amstelkwartier blok 8A aan onze opdrachtgever de heer Hollander van NL-Development B.V. zijn afgelopen periode ook de laatste werkzaamheden aan het fraaie ontwerp van van Egmond, architects naar tevredenheid afgerond.

Grote belangstelling verkoop Mimas

16 mei 2024
Woensdagavond was het zover, onze 31 appartementen van Mimas in Heerhugowaard gingen in verkoop. Vanaf 19.00 uur stonden de deuren van het gemeentehuis Dijk en Waard open en stroomde het al meteen vol met geïnteresseerden.

Cascade voorgedragen voor Arie Keppler prijs

15 mei 2024
Ons recent opgeleverde project Cascade in Alkmaar is voorgedragen voor de Arie Keppler Prijs 2024. Dit project, ontworpen door architect Eddo Carels, belicht innovatieve benaderingen binnen stadsontwikkeling en gemeenschapsvorming.

Start verkoop van Mimas op 15 mei

8 mei 2024
Kom je ook naar de start verkoop van Mimas op 15 mei? Duurzaam en comfortabel wonen op een mooie locatie in Heerhugowaard. Het kan straks in Mimas! Vlakbij het treinstation en nabij alle voorzieningen zijn 2-, 3- en zelfs 4-kamerappartementen beschikbaar. De doelgroep voor deze woningen is starters, jonge stellen, mensen die midden in hun carrière staan en ouderen. Voor ieder wat wils dus! In Mimas komen 31 appartementen, waarmee wij eind van de zomer verwachten te starten met de bouw. Dankzij de kleinschaligheid van het project is de oplevering al eind volgend jaar.

Eerste paal geslagen in De Waardmeester

8 mei 2024
De eerste paal is een feit! Alle woningen en levensloopbestendige bungalows in De Waardmeester zijn verkocht! Op deze geweldige locatie in Heerhugowaard zijn we inmiddels gestart met de bouw.

Dag van de Bouw

6 mei 2024
Zaterdag 8 juni 2024 staat weer in het teken van de Dag van de Bouw! Ook Bot Bouw doet mee en wel met twee spraakmakende projecten.

Laatste oplevering De Kooimeer

1 mei 2024
Na ruim 2 jaar bouwen en het opleveren van de huurappartementen aan Hestia in november, zijn wij in maart gestart met het succesvol opleveren van de 45 koopwoningen.

Bouwupdate De Catharina

29 april 2024
Momenteel zijn we op ons project de Catharina gestart met de schilvloeren op de 10e verdieping. De ruwbouw verloopt volgens planning en we worden meer zichtbaar in Zaandam richting de top. De torenkraan is onlangs opgehoogd zodat ons niets in de weg staat om door te bouwen tot en met de 16e verdieping.

Bouwupdate Opportuna

24 april 2024
In de afgelopen periode zijn er flinke vorderingen gemaakt op het project Opportuna nabij het August Allebéplein in Amsterdam waar Bot Bouw in opdracht van Lieven de Key een prachtige woontoren bouwt met 174 starterswoningen. Met een bouwtempo van 1 verdieping per week in de ruwbouw begint de toren zich aardig in de omgeving af te tekenen. Inmiddels zijn wij op de 16e verdieping bezig en hebben er nog 4 te gaan om de vlag in top te hijsen voor het hoogste punt.

Mix & Match stage-event

22 april 2024
We hebben woensdag een fantastische middag in Alkmaar gehad op het stage-event Mix & Match. Het was een middag vol inspiratie en enthousiaste gesprekken met studenten van Hogeschool InHolland.

Bouwupdate De Akkerwinde Heerhugowaard

18 april 2024
De bouw van de 81 koopwoningen blijft gestaag vorderen. Vóór de kerst konden wij iedereen melden dat het hoogste punt van het eerste blok bereikt was. Sindsdien is het tempo van de werkzaamheden alleen maar toegenomen. Inmiddels zijn bij het eerste blok de steigers nu weggehaald, waardoor het project steeds meer vorm begint te krijgen.

Demontage torenkraan en steiger Arent Krijtsstraat

17 april 2024
Een belangrijk moment voor het project 51 appartementen aan de Arent Krijtsstraat te Diemen waarbij afgelopen zondag de torenkraan succesvol is gedemonteerd. Dit traject vergt veel afstemming met instanties en omwonenden vanwege het afsluiten van de Arent Krijtsstraat, maar is zeer soepel verlopen.

Oplevering appartementen Cascade gestart

10 april 2024
Afgelopen week zijn we gestart met het opleveren van de eerste appartementen van project Cascade in Alkmaar. Dit naar alle tevredenheid van de kopers die de sleutels in ontvangst mochten nemen.

Mix & Match stage-event

8 april 2024
Op 17 april zal Bot Bouw te vinden zijn op het Mix & Match stage-event van Hogeschool InHolland in de Grote Kerk in Alkmaar. Dit event is speciaal gericht op studenten die op zoek zijn naar een uitdagende stageplek!

Hectorlaan 21-31 ondertekening TRO met Woonwaard

3 april 2024
Woningcorporatie Woonwaard, ontwikkelaar Groen & Groen en Bot Bouw hebben overeenstemming bereikt over de bouw van 37 sociale huurappartementen.

Verkoop 31 appartementen Mimas start in mei

2 april 2024
Comfortabel wonen in een gloednieuw appartement vlakbij het NS-station en het centrum van Heerhugowaard met veel groen direct voor de deur: in het prachtige nieuwbouwproject Mimas kan dat. De verkoop start in mei.

Oplevering koopappartementen De Kooimeer gestart

26 maart 2024
Na de oplevering van de huurappartementen aan Hestia in november, zijn we begonnen met de oplevering van de koopappartementen. Afgelopen week zijn er 7 appartementen opgeleverd aan de kopers. In de komende weken zullen we de overige 38 appartementen gaan opleveren.

Bouwupdate Parkvillaz 6, 7 en 14

25 maart 2024
Naast de Urban Villa’s 1, 2, 4 en 5 heeft het uitvoeringsteam van Bot Bouw ook de Parkvillaz 6, 7 en 14 in Amsterdam onder handen. Afgelopen week zijn de begane grondvloeren van Parkvilla 6 gelegd en afgestort. Hiermee is de fundering van deze Parkvilla afgerond. Komende maandag gaan we hier starten met de opbouw en wordt de 1e betonwand gestort.