Filter

Ondertekening Mauritsstraat

21 juni 2024
Ontwikkelaar Borghese Real Estate en Bot Bouw hebben overeenstemming bereikt over de bouw van het project Mauritsstraat in Zaandam. Vorige week donderdag tekenden beide partijen hiervoor de turnkey realisatieovereenkomst. Hiermee gaat het project van ontwikkeling over in realisatie.

Bouwupdate Parkvillaz 6, 7 & 14

19 juni 2024
Ondanks het regenachtige weer van de afgelopen periode loopt de bouw van de Parkvillaz 6, 7 & 14 voorspoedig! De Parkvillaz 6 & 7 beginnen mooi vorm te krijgen met hun beeldbepalende prefab gevelelementen. Inmiddels zijn beide Parkvillaz met de betonwanden en breedplaatvloeren op de 3e verdieping aangekomen. Rondom de bouwvak zal het hoogste punt worden behaald.

Succesvolle Dag van De Bouw

12 juni 2024
Op 8 juni vond de Dag van de Bouw plaats, waarbij we met trots onze poorten openden op 2 projecten.

Laatste oplevering Cascade Alkmaar

12 juni 2024
Na ruim 2 jaar bouwen zijn we op het punt gekomen dat het laatste appartement van het project Cascade in Alkmaar is opgeleverd.

‘Buren ontmoeten Buren’ Parel van Zuid

10 juni 2024
Dinsdag 4 juni was er op ons project de Parel van Zuid in Wormerveer een gezellig samenzijn met de toekomstige bewoners onder het motto ‘Buren ontmoeten Buren’.

Zaterdag 8 juni Dag van de Bouw

5 juni 2024
Komende zaterdag is het zover: Bot Bouw opent de poorten voor de Dag van de Bouw! Op deze dag krijgen bezoekers een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij twee van onze lopende bouwprojecten.

Oplevering Deimoslaan

3 juni 2024
De oplevering van de 82 appartementen aan de Deimoslaan is een feit. Woensdag 29 mei 2024 zijn de 82 appartementen aan de Deimoslaan succesvol opgeleverd. Project de Deimoslaan bestaat uit twee woonblokken, die de namen Dione en Eris hebben gekregen.

Ondertekening Beukenhof

29 mei 2024
Ontwikkelaar Belle-Vue Wonen en Bot Bouw hebben overeenstemming bereikt over de bouw van project Beukenhof. Danny Diemeer van ontwikkelaar Belle Vue Wonen en Gem Bot van Bot Bouw tekenden hiervoor afgelopen vrijdag de overeenkomst.

Hoogste punt Opportuna

27 mei 2024
Afgelopen donderdag hebben we het hoogste punt van woontoren Opportuna in Amsterdam gevierd! In het bijzijn van onze gewaardeerde opdrachtgever woonstichting Lieven de Key en andere samenwerkingspartners vierden wij dit bijzondere moment boven op de toren door de dakplaat van de liftopbouw te leggen. Na deze handeling is er in een sfeervolle ambiance teruggeblikt op de gezamenlijke inspanningen die hebben geleid tot het bereiken van dit hoogtepunt.

Oplevering Amstelkwartier

22 mei 2024
Na een succesvolle oplevering eerder dit jaar van de 55 appartementen van project Amstelkwartier blok 8A aan onze opdrachtgever de heer Hollander van NL-Development B.V. zijn afgelopen periode ook de laatste werkzaamheden aan het fraaie ontwerp van van Egmond, architects naar tevredenheid afgerond.

Grote belangstelling verkoop Mimas

16 mei 2024
Woensdagavond was het zover, onze 31 appartementen van Mimas in Heerhugowaard gingen in verkoop. Vanaf 19.00 uur stonden de deuren van het gemeentehuis Dijk en Waard open en stroomde het al meteen vol met geïnteresseerden.

Cascade voorgedragen voor Arie Keppler prijs

15 mei 2024
Ons recent opgeleverde project Cascade in Alkmaar is voorgedragen voor de Arie Keppler Prijs 2024. Dit project, ontworpen door architect Eddo Carels, belicht innovatieve benaderingen binnen stadsontwikkeling en gemeenschapsvorming.

Start verkoop van Mimas op 15 mei

8 mei 2024
Kom je ook naar de start verkoop van Mimas op 15 mei? Duurzaam en comfortabel wonen op een mooie locatie in Heerhugowaard. Het kan straks in Mimas! Vlakbij het treinstation en nabij alle voorzieningen zijn 2-, 3- en zelfs 4-kamerappartementen beschikbaar. De doelgroep voor deze woningen is starters, jonge stellen, mensen die midden in hun carrière staan en ouderen. Voor ieder wat wils dus! In Mimas komen 31 appartementen, waarmee wij eind van de zomer verwachten te starten met de bouw. Dankzij de kleinschaligheid van het project is de oplevering al eind volgend jaar.

Eerste paal geslagen in De Waardmeester

8 mei 2024
De eerste paal is een feit! Alle woningen en levensloopbestendige bungalows in De Waardmeester zijn verkocht! Op deze geweldige locatie in Heerhugowaard zijn we inmiddels gestart met de bouw.

Dag van de Bouw

6 mei 2024
Zaterdag 8 juni 2024 staat weer in het teken van de Dag van de Bouw! Ook Bot Bouw doet mee en wel met twee spraakmakende projecten.

Laatste oplevering De Kooimeer

1 mei 2024
Na ruim 2 jaar bouwen en het opleveren van de huurappartementen aan Hestia in november, zijn wij in maart gestart met het succesvol opleveren van de 45 koopwoningen.

Bouwupdate De Catharina

29 april 2024
Momenteel zijn we op ons project de Catharina gestart met de schilvloeren op de 10e verdieping. De ruwbouw verloopt volgens planning en we worden meer zichtbaar in Zaandam richting de top. De torenkraan is onlangs opgehoogd zodat ons niets in de weg staat om door te bouwen tot en met de 16e verdieping.

Bouwupdate Opportuna

24 april 2024
In de afgelopen periode zijn er flinke vorderingen gemaakt op het project Opportuna nabij het August Allebéplein in Amsterdam waar Bot Bouw in opdracht van Lieven de Key een prachtige woontoren bouwt met 174 starterswoningen. Met een bouwtempo van 1 verdieping per week in de ruwbouw begint de toren zich aardig in de omgeving af te tekenen. Inmiddels zijn wij op de 16e verdieping bezig en hebben er nog 4 te gaan om de vlag in top te hijsen voor het hoogste punt.