Filter

Bouwupdate Parkvillaz 1, 2, 4 en 5

17 juli 2024
Bijna alle blokken zijn nu uit de steigers en daardoor is goed te zien hoe de diversiteit in het ontwerp tot zijn recht komt. Binnen de blokken 1 en 4 vordert de fijne afbouw gestaag en bij blokken 2 en 5 is er afgelopen week gestart met de eerste opnames van de woningen.

Aannemingsovereenkomst Johan Greivestraat getekend

15 juli 2024
Afgelopen woensdag is de aannemingsovereenkomst voor de Johan Greivestraat getekend tussen Woonstichting Lieven de Key en Bot Bouw. Deze overeenkomst markeert de realisatie van 135 sociale huurappartementen welke zijn ontworpen door Arons en Gelauff.

Bouwupdate De Akkerwinde

10 juli 2024
Inmiddels zijn de definitieve trafo’s geplaatst en wordt er druk gewerkt aan het afronden van de aanleg van het hoofdtracé van de nutspartijen. Hierna kan er gestart worden met het realiseren van de huisaansluitingen.

Feestelijke start De Waardmeester

8 juli 2024
Met het leggen van de eerste vloerplaat door wethouder Ester Leibbrand en Gem Bot van de BCH is op feestelijke wijze stil gestaan bij de start van de bouw van project De Waardmeester.

Verkoop update Mimas

2 juli 2024
Mimas Heerhugowaard in no-time richting uitverkocht! In mei gingen wij in verkoop met de 31 woningen van Mimas in Heerhugowaard. De belangstelling was groot! Begin juni is met de eerste koper de handtekening gezet onder de koopovereenkomst. Nog geen maand later staat de stand van de verkoop inmiddels op bijna 90% verkocht. Het geeft aan hoeveel belangstelling er nog steeds is in dit type nieuwbouwappartementen.

Lichten op groen voor Highlands in Alkmaar

27 juni 2024
Deze week is de vergunning voor project Highlands onherroepelijk geworden. Met Highlands krijgt Alkmaar er 95 appartementen bij. Het gebouw komt te staan naast het ook door ons gerealiseerde project De Kooimeer dat eerder dit jaar is opgeleverd. Met de toevoeging van Highlands wordt de entree van Alkmaar steeds mooier en een magnifieke woonplek voor mensen die van de stad houden, maar wel comfortabel en energiezuinig willen wonen.

Bouwupdate Opportuna

26 juni 2024
De werkzaamheden bij de woontoren Opportuna vorderen gestaag. Na het bereiken van het hoogste punt dendert ook de afbouwtrein in volle vaart door. Binnen ligt het tempo hoog, met een complete verdieping per week. Dit is te danken aan de goede voorbereiding en de uitstekende coördinatie met alle betrokken partijen. Het project laat zien hoe belangrijk een goede start is voor een succesvol bouwproces.

Ondertekening Mauritsstraat

21 juni 2024
Ontwikkelaar Borghese Real Estate en Bot Bouw hebben overeenstemming bereikt over de bouw van het project Mauritsstraat in Zaandam. Vorige week donderdag tekenden beide partijen hiervoor de turnkey realisatieovereenkomst. Hiermee gaat het project van ontwikkeling over in realisatie.

Bouwupdate Parkvillaz 6, 7 & 14

19 juni 2024
Ondanks het regenachtige weer van de afgelopen periode loopt de bouw van de Parkvillaz 6, 7 & 14 voorspoedig! De Parkvillaz 6 & 7 beginnen mooi vorm te krijgen met hun beeldbepalende prefab gevelelementen. Inmiddels zijn beide Parkvillaz met de betonwanden en breedplaatvloeren op de 3e verdieping aangekomen. Rondom de bouwvak zal het hoogste punt worden behaald.

Succesvolle Dag van De Bouw

12 juni 2024
Op 8 juni vond de Dag van de Bouw plaats, waarbij we met trots onze poorten openden op 2 projecten.

Laatste oplevering Cascade Alkmaar

12 juni 2024
Na ruim 2 jaar bouwen zijn we op het punt gekomen dat het laatste appartement van het project Cascade in Alkmaar is opgeleverd.

‘Buren ontmoeten Buren’ Parel van Zuid

10 juni 2024
Dinsdag 4 juni was er op ons project de Parel van Zuid in Wormerveer een gezellig samenzijn met de toekomstige bewoners onder het motto ‘Buren ontmoeten Buren’.

Zaterdag 8 juni Dag van de Bouw

5 juni 2024
Komende zaterdag is het zover: Bot Bouw opent de poorten voor de Dag van de Bouw! Op deze dag krijgen bezoekers een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij twee van onze lopende bouwprojecten.

Oplevering Deimoslaan

3 juni 2024
De oplevering van de 82 appartementen aan de Deimoslaan is een feit. Woensdag 29 mei 2024 zijn de 82 appartementen aan de Deimoslaan succesvol opgeleverd. Project de Deimoslaan bestaat uit twee woonblokken, die de namen Dione en Eris hebben gekregen.

Ondertekening Beukenhof

29 mei 2024
Ontwikkelaar Belle-Vue Wonen en Bot Bouw hebben overeenstemming bereikt over de bouw van project Beukenhof. Danny Diemeer van ontwikkelaar Belle Vue Wonen en Gem Bot van Bot Bouw tekenden hiervoor afgelopen vrijdag de overeenkomst.

Hoogste punt Opportuna

27 mei 2024
Afgelopen donderdag hebben we het hoogste punt van woontoren Opportuna in Amsterdam gevierd! In het bijzijn van onze gewaardeerde opdrachtgever woonstichting Lieven de Key en andere samenwerkingspartners vierden wij dit bijzondere moment boven op de toren door de dakplaat van de liftopbouw te leggen. Na deze handeling is er in een sfeervolle ambiance teruggeblikt op de gezamenlijke inspanningen die hebben geleid tot het bereiken van dit hoogtepunt.

Oplevering Amstelkwartier

22 mei 2024
Na een succesvolle oplevering eerder dit jaar van de 55 appartementen van project Amstelkwartier blok 8A aan onze opdrachtgever de heer Hollander van NL-Development B.V. zijn afgelopen periode ook de laatste werkzaamheden aan het fraaie ontwerp van van Egmond, architects naar tevredenheid afgerond.

Grote belangstelling verkoop Mimas

16 mei 2024
Woensdagavond was het zover, onze 31 appartementen van Mimas in Heerhugowaard gingen in verkoop. Vanaf 19.00 uur stonden de deuren van het gemeentehuis Dijk en Waard open en stroomde het al meteen vol met geïnteresseerden.