[vc_single_image image=”349037″ img_size=”large” alignment=”center”]

Wij bouwen voortdurend aan de omgeving. Een omgeving die de context vormt voor mens en maatschappij, waarin duurzaamheid een voorwaarde is.
Het maatschappelijke bewustzijn van ons hele bedrijf vertaalt zich in duurzaam ontwikkelen, duurzaam bouwen en duurzaam renoveren.

Met renovatie hebben wij decennia lange ervaring. Wij weten wat er speelt achter de voordeur van de bewoners. Zij staan centraal bij de werkzaamheden. Voorafgaande aan de werkzaamheden geven wij de bewoners toelichting over de uit te voeren werkzaamheden en laten hierover een filmpje zien. Beelden zeggen meer dan duizend woorden.

Renolution renovatieconcept

Bot Bouw en Tervoort Egmond zijn als VOF Both Forward de vaste partner in Noord-Holland voor het Renolution renovatieconcept (een innovatieve methode voor snelle en duurzame renovatie van hoogbouw). VOF Both Forward is het bestaande samenwerkingsverband tussen de twee familiebedrijven, die allebei al meer dan 100 jaar bestaan. Samen hebben ze 200 jaar kennis en ervaring met het uitvoeren van groot onderhoud aan woningcomplexen.

Bot Bouw Duurzaam Renoveren (BBDR)

Een concept van Bot Bouw. De nieuwste en meest geavanceerde technieken worden gecombineerd met ons vakmanschap, om effectief en meetbaar het comfort en de duurzaamheid van woningen te verbeteren.

Duurzaam Renoveren is meer dan het comfortabeler en gezonder huisvesten van mensen. Het is zeker ook kijken naar en rekening houden met de toekomst van de nieuwe generaties. Hun toekomst ligt in de handen van de huidige generatie. Wie investeert in duurzame renovatie, investeert in wooncomfort en nog belangrijker in de nieuwe generaties.
Lees meer over BBDR>>