[vc_single_image image=”349038″ img_size=”large” alignment=”center”]

Dagelijks onderhoud

Gegarandeerde bedrijfszekerheid. Ook uw dagelijks onderhoud kunnen wij verzorgen, tegen scherpe tarieven en een goede kwaliteit. U krijgt een vast contactpersoon voor al uw dagelijkse service en onderhoud.

Door de invoering van een nieuw softwaresysteem “Service en Onderhoud” kunnen wij een snelle afhandeling van de meldingen garanderen.Via een serviceportaal kunnen storingen worden gemeld en de status van de melding worden gevolgd. Onze servicemonteurs lezen de nieuwe serviceorders af op hun tablet en kunnen op locatie direct tot actie overgaan.

24-uurs storingsdienst

Buiten normale werktijden kunnen zich situaties voordoen die om een snelle oplossing vragen. Hiervoor faciliteren wij 24-uur service, die met name wordt ingezet voor vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen, bedrijven en instellingen. Deze inzet richt zich buiten de normale werktijden, zeven dagen per week, voor serviceactiviteiten op bouwkundig gebied. Via een speciaal telefoonnummer kan de klant direct contact leggen met de dienstdoende servicemonteur.

Meerjarenonderhoudsplanning

Bot Bouw realiseert al meer dan 100 jaar gebouwen. Deze en andere gebouwen hebben onderhoud nodig.  Een van onze diensten is het maken en bijhouden van een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) voor gebouwen.  Alle noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden en bijbehorende kosten voor alle te onderhouden onderdelen over meerdere jaren worden opgenomen in deze planning.

Met een MJOP voorkomt u verrassingen en blijft uw vastgoed in de conditie die u wenst. Deze planning wordt gemaakt op basis van NEN 2767 waarin staat omschreven hoe de conditiemeting van uw gebouw moet plaatsvinden en onder welke voorwaarden deze in de MJOP moet worden berekend.

Heeft u vragen of wilt u informatie over de mogelijkheden dan kunt u zich wenden tot Inge Kaandorp via 072-5763830.