Niets is zo leuk als een handtekening zetten onder de koopovereenkomst van je nieuwe huis. De eerste families hebben dat afgelopen week gedaan voor Reinderseiland. Er zijn nog veel meer verkoopgesprekken gaande, dus de komende weken zullen steeds meer woningen en kavels een toekomstige eigenaar krijgen.

En er is nog een reden voor een feestje: de bouwvergunning is afgegeven! Dat betekent dat de bouw mag starten en de stikstofuitspraak dus geen invloed heeft op dit project. Voor Reinderseiland is de afgelopen weken een stikstofberekening gedaan. Uit de berekeningen blijkt, dat zowel tijdens de aanleg als de periode daarna, er geen effecten zijn op stikstofgevoelige gebieden. We kunnen dus aan de slag! De start van de bouw staat gepland voor de eerste helft van 2020. Op de bouwplaats wordt nu al hard gewerkt aan de aanleg van het warmtenet.

Wil jij ook in Reinderseiland wonen?

In de woningconfigurator op de website vind je het actuele aanbod en alle informatie over de verschillende woningtypes, prijzen en mogelijkheden. Ook alle verkoopbrochures en afbouwbrochures staan online.

Als je interesse hebt in een woning of kavel, doe je het volgende:

  1. Stel je woning samen in de woningconfigurator en download de PDF. Gaat jouw voorkeur uit naar een kavel? In de woningconfigurator kun je het kavelpaspoort downloaden.
  2. Neem contact op met de makelaar. Neem tijdens het gesprek een kopie ID bewijs en een financiële onderbouwing mee waaruit blijkt dat de aankoop van de woning of de kavel financieel haalbaar voor je is.

Heb je vragen? Stuur ons gerust een mailtje via info@reinderseiland.nl