We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons project De Veldwachter, bestaande uit 123 appartementen, een mijlpaal heeft bereikt. Middels een succesvolle plaatsing van het liftdak van blok B is dit feestelijke moment afgelopen donderdag 5 oktober gevierd met het bouwteam en al het bouwplaatspersoneel.

Ons project omvat 95 koopwoningen en 28 huurwoningen, waarbij er nog enkele beschikbaar zijn voor geïnteresseerde kopers. De bouw verloopt voorspoedig en we willen iedereen bedanken voor hun inspanningen en toewijding in de afgelopen periode.

Qua voortgang zijn we reeds gestart met het metselwerk en de afbouw bij de eerste 3 blokken, terwijl de ruwbouw van de laatste 3 blokken onlangs is begonnen. Dit illustreert onze voortgang en toewijding om dit project tijdig en met succes te voltooien.

De komende periode blijven we samenwerken om dit project tot volle tevredenheid te voltooien. Houd ons in de gaten voor verdere updates over de voortgang van het project en aankomende evenementen om op de hoogte te blijven.

Project De Veldwachter is een eigen ontwikkeling van Bot Bouw. http://www.de-veldwachter.nl