Bij de nieuwbouw van 51 appartementen van het project Ravelijn aan de Arent Krijtsstraat in Diemen is het hoogste punt bereikt.

Dit is dinsdagmiddag 28 november gevierd met het bouwplaatspersoneel welke hebben bijgedragen aan het behalen van het hoogste punt.

Dit moment werd mede mogelijk gemaakt door de gebiedsontwikkelaar AM Gebiedsontwikkeling en de opdrachtgever ASR Dutch Core Residential Fund.

Het project Ravelijn bestaat uit appartementen voor het middenhuursegment en ‘friends-appartementen’ met een gezamenlijke inpandige fietsparkeerruimte. De fietsparkeerruimte is zo ingericht dat ook afwijkende fietsmaten zoals fatbikes en bakfietsen gemakkelijk geparkeerd kunnen worden. Daarnaast bevinden zich op het maaiveld nog eens 23 autoparkeerplaatsen, waardoor er in de binnenstedelijke situatie voldoende parkeergelegenheid is.

De bouw verloopt sinds de start in januari van dit jaar voortvarend. De metselaar is gestart en de dakdekker is in aantocht. Ook de afbouw in de appartementen is gestart.

Het projectteam bedankt alle betrokkenen, inclusief omwonenden, voor hun begrip en medewerking.