Kom op zaterdag 30 september naar de NVM Open Huizen Dag en misschien stap jij jouw droomwoning binnen. Ervaar het uitzicht en kijk met eigen ogen hoe het is om hier straks te wonen. Uiteraard staat ons verkoopteam voor je klaar om al je vragen over wonen in De Kooimeer te beantwoorden.

Waar: Albertina Agnesstraat 20, Alkmaar
Tijd: van 11.00 tot 13.00 uur

Nog slechts 3 woningen beschikbaar
De verkoop van woningen in De Kooimeer is in een stroomversnelling geraakt. Inmiddels is 90% van de woningen verkocht. Er zijn op dit moment nog slechts 3 woningen beschikbaar.

Eén van die woningen is modelwoning K25 en al volledig woonklaar. De andere twee woningen bevinden zich op verdieping 9 en genieten, net als K25, van een prachtig ruim balkon op het zuiden. Bekijk de website voor de laatste 3 beschikbare woningen.

3D-ervaring modelwoning
Ben je nieuwsgierig en wil je al een eerste indruk krijgen. Dat kan!
Op de website staat een virtuele 3D tour voor je klaar. Je kunt dan zelf door de woning heen lopen en ervaart hoe het is om hier te wonen. Neem een kijkje in de prachtige en compleet ingerichte badkamer, loopt door de ruime woonkamer en laat je positief verassen door de luxe keuken. De wanden zijn vlag gestuct en de woning beschikt over een PVC visgraatvloer.

Maar er gaat natuurlijk niets boven het zien met eigen ogen. Dus kom vooral naar de open huizen dag en ga zitten in de woonkamer of ervaar het uitzicht terwijl je in de keuken staat! https://www.kooimeer.com/modelwoningen