Maandag 4 maart organiseerde gemeente Dijk en Waard de verschillende gebiedsontwikkelingen binnen de gemeente. Daaronder ook de versnellingslocatie De Frans in Heerhugowaard.

Hier realiseert Bot Bouw op dit moment al 2 prachtige gebouwen aan de Deimoslaan die in het voorjaar worden opgeleverd. De komende jaren verwachten wij meer positieve bijdragen te leveren aan de verdere ontwikkeling van dit nieuwe en dynamische woon- en werkgebied.

Zo starten we half mei met de verkoop van project Mimas. In Mimas komen 31 twee-, drie- en vier-kamerappartementen van ca 46 tot ruim 100m2. Het zijn comfortabele en hoogwaardige appartementen voorzien van een balkon, dakterras of tuin. Met het station op enkele minuten fietsen, de mogelijkheid tot aankoop van een parkeerplaats en een deelauto wordt ook aan het hedendaagse mobiliteitsvraagstuk invulling gegeven. Tegelijkertijd met Mimas verrijst straks ook het naastgelegen gebouw Neso. Dit gebouw wordt eveneens door Bot Bouw in opdracht van Grid Vastgoed gerealiseerd. De verwachting is dat we eind Q3 starten met de bouw van zowel Neso als Mimas.

Bedankt Cynthia Kootker Gemeente Dijk en Waard om op deze avond gezamenlijk de inwoners en belangstellenden te informeren over De Frans en project Mimas. Het past helemaal bij onze slogan; Elke dag samen nog beter!

Wil je meer weten over Mimas? Kijk dan op: Mimas – 31 koopappartementen in Heerhugowaard