Als ontwikkelende aannemer werken wij ook graag aan de ontwikkeling van onze toekomstige collega’s. Wij geven studenten graag de kans om binnen ons bedrijf te ervaren hoe het is om als team aan onze bijzondere projecten te werken.

In de komende periode hebben we 5 stagiairs binnen Bot Bouw lopen.

Tessa Rozenberg; Tessa is een 2e jaars HBO student Bouwmanagement & Vastgoed. Zij loopt stage bij de afdeling Ontwikkeling.

Tim van der Heijden; Tim is een 2e jaars HBO student Bouwkunde. Hij loopt stage in de uitvoering op project Cascade in Alkmaar.

Axel Veenstra; Axel is een 2e jaars MBO student bouwkunde. Hij loopt stage in de uitvoering op project Amstelkwartier in Amsterdam.

Bas van der Heijden; Bas is een 2e jaars MBO student SMART Building. Hij loopt stage in de uitvoering op project De Akkerwinde in Heerhugowaard.

Joseph Akutei; Jospeh is een 2e jaars HBO student Bouwmanagement & Vastgoed. Hij loopt stage in de uitvoering op project Oppurtuna (August Allebéplein) in Amsterdam.

Wij wensen Tessa, Tim, Axel, Bas en Joseph een leuke maar vooral leerzame stage toe!

Wil jij ook een toffe stage? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Solliciteer direct: personeelszaken@botbouw.nl. Geef duidelijk in je motivatie aan op welk gebied je graag stage wilt lopen, bijvoorbeeld uitvoering, werkvoorbereiding, calculatie of ontwikkeling. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 2 weken weet je of we je uitnodigen voor een gesprek.