De bouw van de 81 koopwoningen blijft gestaag vorderen. Vóór de kerst konden wij iedereen melden dat het hoogste punt van het eerste blok bereikt was. Sindsdien is het tempo van de werkzaamheden alleen maar toegenomen. Inmiddels zijn bij het eerste blok de steigers nu weggehaald, waardoor het project steeds meer vorm begint te krijgen.

Op dit moment zijn de gevelwerkzaamheden en de dakdekker in volle gang, waardoor de buitenkant van de woningen steeds meer karakter krijgt. In de woningen zijn de binnenwanden geplaatst en zijn de vloeren gevloeid, waardoor de ruimtes klaar zijn voor verdere afwerking. Afgelopen periode zijn ook de stukadoors en tegelzetters gestart wat betekent dat er binnen ook grote vorderingen gemaakt zijn.

In de komende periode zullen we in samenwerking met de nutspartijen werken aan het aanleggen van het hoofdtracé. Dit is een belangrijke mijlpaal van het project en we kijken ernaar uit om dit samen te realiseren.

Kortom, we hebben enorm veel werk verricht afgelopen periode. We blijven ons inzetten voor een vlotte voortgang van het project en kijken uit naar de volgende mijlpalen.

Voor een goede impressie van de voortgang en omvang van het project, zijn er mooie dronefoto’s en videomateriaal gemaakt.