Momenteel zijn we op ons project Opportuna bezig met de voorbereidingen voor het balkenraster onder de 2e verdiepingsvloer, een cruciaal onderdeel waarin meer dan 10.000 kg aan wapening en 30m³ hoogwaardig beton wordt verwerkt. Dit indrukwekkende gewicht is essentieel om het krachtenspel van de bovenliggende 18 verdiepingen goed naar de fundering te geleiden.

Naast deze werkzaamheden zijn we ook de 2e verdiepingsvloer aan het voorbereiden op de druklaag. Deze druklaag omvat nog eens 14.000 kg wapening en 50m³ hoogwaardig beton en zal fungeren als een constructieve schijf, waardoor het bijdraagt aan de algemene stabiliteit van het gebouw.

Beide complexe werkzaamheden vragen om vakmanschap en technische vaardigheden wat onze partners is toevertrouwd.

Ook onze installateur zit niet stil en werkt aan de voorbereidingen om de efficiëntie en installatiesnelheid te optimaliseren. In hun werkplaats worden de skids opgebouwd om de WKO (Warmte-Koude Opslag) installatie zo voor te bereiden dat deze op locatie als een geavanceerd bouwpakket kan worden geassembleerd. Door deze aanpak verkorten we de installatietijd op de werf aanzienlijk al zal deze alsnog de nodige tijd vragen.