In de afgelopen periode zijn er flinke vorderingen gemaakt op het project Opportuna nabij het August Allebéplein in Amsterdam waar Bot Bouw in opdracht van Lieven de Key een prachtige woontoren bouwt met 174 starterswoningen. Met een bouwtempo van 1 verdieping per week in de ruwbouw begint de toren zich aardig in de omgeving af te tekenen. Inmiddels zijn wij op de 16e verdieping bezig en hebben er nog 4 te gaan om de vlag in top te hijsen voor het hoogste punt.

De afbouw gaat eveneens op volle kracht vooruit, deze volgt op 5 verdiepingen achter de ruwbouw, hetgeen betekent dat er alle dagen veel transportbewegingen zijn op ons bouwterrein. Door een goede logistieke planning en “Just in time” leveringen is alles goed beheersbaar. Wij krijgen dagelijks tussen de 12 á 15 transporten op een kleine laad- en losplaats en dit is in goede handen bij onze portier en verkeersregelaar.

De afgelopen weken hebben wij met onze onderaannemers hard gewerkt om voor onze opdrachtgever 2 proefwoningen naar tevredenheid op te leveren, nu nog de laatste puntjes op de “i” om zo het aantal van 174 woningen te realiseren.

Met dank aan: Vrolijks betonbouw, Westo, Facédo, MBR-hekwerken, Spindler installatietechniek, Blom Elektrotechniek, Mat afbouw, timmerfabriek Oomkens, Volume-Afbouw, Indri, Pegasus, Veerman& Kemper, Beekman Beveiliging.