Komende zaterdag, 8 juni is het zover: Bot Bouw opent de poorten voor de Dag van de Bouw!

Op deze dag krijgen bezoekers een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij twee van onze lopende bouwprojecten.

In Amsterdam Noord worden de indrukwekkende Urban Villa’s gerealiseerd. Kenmerkend voor dit project is de samenwerking van maar liefst vier vooraanstaande architecten: Marcel Lok (Urban Villa 1), Office Winhov (Urban Villa 2), Bedaux De Brouwer (Urban Villa 4) en Korthtielens (Urban Villa 5). Dit project wordt gerealiseerd voor CZAN Rood (AM en Blauwhoed) en afnemer Union Investments

In Amsterdam Nieuw West schittert Opportuna, een creatie van Office Winhov . Dit project is bijna volledig opgetrokken uit prefab beton, waarbij het tempo voor het realiseren van een complete verdieping, inclusief wanden, vloeren voorzien van alle installaties, kozijnen, balkons en hekken, slechts vijf werkdagen bedroeg. Opportuna wordt gebouwd in opdracht van Woonstichting Lieven de Key en is een toonbeeld van efficiëntie en innovatie in de bouwindustrie.

Kom langs en ontdek de innovaties en technieken welke Bot Bouw toepast om hoogwaardige bouwprojecten te realiseren. Wij staan klaar om alle vragen te beantwoorden en bezoekers rond te leiden op de bouwplaatsen.