Woningcorporatie Woonwaard, ontwikkelaar Groen & Groen en Bot Bouw hebben overeenstemming bereikt over de bouw van 37 sociale huurappartementen.

Nicole van Wijk van Woonwaard, Richard Groen van ontwikkelaar Groen & Groen en Gem Bot van Bot Bouw tekenden hiervoor de overeenkomst. Het project betreft een ontwikkeling van Groen & Groen Vastgoed, het ontwerp is van Breddels architecten uit Heerhugowaard. De woningen worden door Bot Bouw turn-key gebouwd in woon- en werkgebied De Frans in Heerhugowaard. Gemeente Dijk en Waard maakt van dit gebied een toekomstbesteding, sterk en dynamisch woon- en werkgebied. Op de locatie van deze nieuwbouw zal door Bot Bouw binnenkort worden gestart met de sloop van de bestaande bebouwing, de start van de bouw zal daarna plaatsvinden.

Tezamen met het project Deimoslaan welke Bot Bouw binnenkort zal opleveren en appartementengebouw Mimas (waarvan de verkoop door Bot Bouw in mei van dit jaar zal starten) vormt dit project, vlakbij de Westtangent en op een steenworp afstand van het station, de nieuwe entree naar woon-werkgebied De Frans in Heerhugowaard.