De oplevering van de 82 appartementen aan de Deimoslaan is een feit.

Woensdag 29 mei 2024 zijn de 82 appartementen aan de Deimoslaan succesvol opgeleverd. Project de Deimoslaan bestaat uit twee woonblokken, die de namen Dione en Eris hebben gekregen.

Dit project is ontwikkeld door Groen & Groen Vastgoed, met Hestia Wonen als opdrachtgever en BBA als opzichter. Wij zijn bijzonder trots op dit resultaat en hebben dit samen gevierd met alle betrokken partijen.

Onder het genot van een hapje en drankje werd onder toeziend oog van alle aanwezigen het proces-verbaal van oplevering getekend door Frank Admiraal van Hestia Wonen en Niels van den Berg van Bot Bouw.

Alle woningen in de Dione en Eris blokken zijn inmiddels verhuurd. Makelaardij Hoeksta zal vanaf vrijdag 31 mei beginnen met de overhandiging van de sleutels aan de nieuwe bewoners.

De appartementen aan de Deimoslaan en de nog te realiseren appartementen aan de Hectorlaan (Neso en Mimas) zijn zogeheten ‘versnellingslocaties’ en vormen de nieuwe piketpalen voor de gebiedsontwikkeling ‘De Frans’.

Wij kijken terug op een succesvolle samenwerking met alle betrokken partijen waarmee we een prachtig eindproduct hebben neergezet.

Voor een goede impressie van de omvang van het project, zijn er mooie (drone) foto’s en videomateriaal gemaakt. Zie ook onderstaande link.