Ben je op zoek naar een stage in de bouw en wil jij laten zien wat je in je mars hebt? Wij hebben ruimte voor studenten in projectontwikkeling, werkvoorbereiding én uitvoering. Als erkend leerbedrijf hebben wij ruime ervaring met het begeleiden van stagiairs. Wij zien een goede stage als een springplank naar een vaste baan.

Gedurende het hele jaar hebben wij stageplekken beschikbaar voor 3e en 4e jaars MBO studenten en voor 2e, 3e en 4e jaars studenten op HBO-niveau. Ook eigen afstudeeronderwerpen worden zeer gewaardeerd. Je krijgt alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Wij bieden je een stagevergoeding en een gezellige werksfeer. Je werkt in een hecht team bij een familiebedrijf dat vooral ook eigen projecten ontwikkelt.

Heb je belangstelling? Ben je bezig met een MBO- of HBO-opleiding richting Bouwkunde en heb je interesse in een uitdagende stageplaats bij ons bedrijf, waar je onder deskundige begeleiding kennis en ervaring kunt opdoen? Stuur dan een e-mail naar personeelszaken@botbouw.nl