De Bouwcombinatie Heerhugowaard BV (BCH) is gestart met de bouw van 40 woningen plan “De Zangvogel” in Heerhugowaard. Wethouder Annette Groot legde op 21 september een betonnen vloerplaat op de fundering, onder toeziend oog van kopers, ambtenaren en andere betrokkenen.

Na de officiële handeling en toespraken van mevrouw Groot en Gem Bot, directeur van de BCH, kon men onder het genot van een hapje en een drankje alvast kennis maken met de nieuwe buren. Dit alles natuurlijk binnen de geldende coronaregels.

De Zangvogel ligt nabij de Oosterweg in de nieuwbouwwijk De Draai. Deze nieuwe wijk kenmerkt zich door de diversiteit van woningen. Het is een nieuwbouwwijk maar er wordt al volop gewoond. Het project bestaat uit 9 vrijstaande, 22 twee-onder-een-kap en 9 levensloopwoningen en zijn ontworpen door Breddels Architecten. Alle woningen zijn inmiddels verkocht. Voor meer informatie over de woningen of over De Draai in het algemeen, kijk op www.wonenindezangvogel.nl.

De BCH is een samenwerkingsverband van 9 Heerhugowaardse aannemers. Als een van de partners van de BCH zijn wij trots dat de BCH al vele woningen in Heerhugowaard heeft gerealiseerd.