Vrijdag 20 januari is de feestelijke start van de bouw van het project Elzenhagen blok 1, 2, 4 en 5 in Amsterdam gevierd.

Er zijn mooie woorden gesproken door de heer Peter Heuvelink, directeur van AM Noordwest (ontwikkelaar), de heer Eltjo Bouwman, directeur Wonen van Blauwhoed (mede-ontwikkelaar), de heer Michael Waldhauser, senior investment manager Benelux van Union Investment Real Estate (belegger), de heer Brahim Abid van de gemeente Amsterdam en de heer Gem Bot namens Bot Bouw BV. Na de speeches werd gezamenlijk het glas geheven op de officiële start. Na deze feestelijke start gaat Bot Bouw aan de slag om het volgende feest weer te kunnen vieren met het hoogste punt.

Project Elzenhagen, ook bekend als de “Urban Villa’s” zijn 4 woontorens op een parkeerkelder met in totaal 173 huurappartementen in de vrije sector. Met maar liefst 4 architecten, Marcel Lok Architecten, Office Winhov, Bedaux de Brouwer en Korth Tielens, zal Elzenhagen een echte eyecatcher worden. Een bijzonder project!