Het is bijna zover!

Woensdag 15 november start de verkoop van de woningen en bungalows in De Waardmeester. Komt u ook naar de start verkoop? Wij staan voor u klaar in het Gemeentehuis Heerhugowaard (adres Parelhof 1, Heerhugowaard) De deuren zijn geopend van 19:00 tot 21:00 uur.

De Waardmeester wordt een wijk in Heerhugowaard voor jonge stellen, gezinnen én ouderen. Het aanbod is heel divers: van rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kap woningen, vrijstaande woningen tot levensbestendige bungalows.

De 23 woningen grenzen aan het Oosterpark in De Draai en liggen daarmee aan de Parkzijde van De Waardmeester. Tussen dit gedeelte en de Oosterdijk, tegenover de Hensbroekermolen, komen nog eens 19 levensloopbestendige bungalows met de bad- en slaapkamers op de begane grond. Veelal met de tuin gelegen aan het water, waarmee dit deel van De Waardmeester tot de Waterzijde wordt gerekend. De opzet en architectuur is uniek en met geen andere wijk te vergelijken. Het is hier iedere dag genieten alsof het vakantie is.

Benieuwd naar de woningen? Kijk op de website https://dewaardmeester.nl U kunt op de site ook zelf een woning samenstellen met opties als bijvoorbeeld een uitbouw, dakkapel of extra slaapkamer.

Wij zien u graag de 15e!