Het is zover
Op zaterdag 20 mei start de verkoop van het nieuwbouwproject Parel van Zuid, gelegen aan het Zuideinde in Wormerveer. De verkoopbijeenkomst vindt plaats tussen 14:00 en 17:00 uur bij Batavia 1894 in Wormer. Je kunt hier terecht voor alle informatie over de woningen en de verkoopprijzen, maar ook voor een unieke VR experience en een rondvaart over de Zaan om alvast van je toekomstige uitzicht te genieten!

Het nieuwbouwproject is een ware parel: aan de oevers van de Zaan komt een aaneenschakeling van panden, statig, stijlvol, speels en stoer met Zaans karakter. Achter de charmante gevels gaan 6 gezinswoningen en 16 appartementen schuil. Bijna geen huis is hetzelfde en de woonoppervlakten lopen uiteen van 36 tot 187 m2. Er is echt voor elk wat wils. Bij iedere woning komt bovendien een eigen overdekte parkeerplaats. Aannemer Bot Bouw uit Heerhugowaard wil na de zomer starten met de bouw van het project.

Centraal gelegen
Er is al veel interesse in de nieuwe woningen. En dat is niet zo gek. Mensen uit de omgeving weten heel goed hoe mooi en fijn het wonen aan de Zaan is, maar ook van buiten de Zaanstreek weten steeds meer mensen Wormerveer te vinden. Logisch, want je vindt hier een prachtige mix tussen historisch industriële panden en moderne luxe. De Zaan vormt al sinds jaar en dag een natuurlijke transportverbinding met Amsterdam en Alkmaar. En niet alleen over het water is de Zaanstreek centraal gelegen. Ook met de auto of de trein ben je zo in Amsterdam, Haarlem of Alkmaar.

Ervaar het uitzicht levensecht
Wil je precies zien wat je kunt verwachten van jouw nieuwe woning in de Parel van Zuid? Tijdens de verkoopbijeenkomst kun je tijdens een tochtje met een rondvaartboot alvast je toekomstige uitzicht op het water en de omgeving op je laten inwerken. Bij nieuwbouw is het immers soms lastig voor te stellen hoe jouw nieuwe woning er straks echt uitziet. Daarom is er ook een unieke VR experience. Dankzij Virtual Reality kun je nu al ervaren hoe de beschutte binnentuin eruit komt te zien en wat een prachtig uitzicht op de Zaan je hebt. Dus zet de VR-bril op en betreed alvast jouw toekomstige thuis!

Kom langs
Als je nu al meer wilt weten over de indeling van de woningen en appartementen en hoe de verkoop verloopt, kijk dan snel op www.parelvanzuid.nl Maar kom vooral ook langs bij de verkoopbijeenkomst op zaterdag 20 mei. Dan kan de makelaar al jouw vragen beantwoorden. Locatie: Batavia 1894, Veerdijk 36, Wormer.