Kom je ook naar de start verkoop van Mimas op 15 mei?

Duurzaam en comfortabel wonen op een mooie locatie in Heerhugowaard. Het kan straks in Mimas! Vlakbij het treinstation en nabij alle voorzieningen zijn 2-, 3- en zelfs 4-kamerappartementen beschikbaar. De doelgroep voor deze woningen is starters, jonge stellen, mensen die midden in hun carrière staan en ouderen. Voor ieder wat wils dus! In Mimas komen 31 appartementen, waarmee wij eind van de zomer verwachten te starten met de bouw. Dankzij de kleinschaligheid van het project is de oplevering al eind volgend jaar.

Ook bij dit project hebben wij er alles aan gedaan om de woning zo betaalbaar mogelijk te maken. Dit resulteert in verkoopprijzen die al starten vanaf € 225.000. En doordat bijna alle 31 woningen in aanmerking komen voor een hypotheek met NHG en een A+++ label hebben, zijn gunstige hypotheekrentes en extra leencapaciteit beschikbaar voor kopers.

We starten op woensdag 15 mei van 19.00 tot 21.00 uur met de verkoop tijdens een verkoopevent in het gemeentehuis Dijk en Waard, Parelhof 1 te Heerhugowaard. Heb je interesse? We verwelkomen je graag!

Wil je meer weten over Mimas en op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Bekijk nu de website en schrijf je in voor de nieuwsbrief ➜ http://woneninmimas.nl