Het ontwikkelen en bouwen van woningen en appartementen gaat niet alleen om stenen stapelen en bezig zijn met cement. Wij bouwen de woonomgeving van mensen. Dat besef in combinatie met onze West-Friese mentaliteit ‘afspraak is afspraak’ maakt dat wij woningen bouwen waar mensen met veel plezier in wonen. Het aantal projecten dat wij realiseren, groeit hard. Kom daarom bij Bot Bouw in Heerhugowaard werken als:

Uitvoerder

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de bouwplaats. Je bewaakt de voortgang van het project, de kwaliteit van het werk, de veiligheid en de financiën. Je werkt nauw samen met de deeluitvoerder en/of de voorman. Jullie zorgen samen voor een gedegen projectvoorbereiding en aansluitend een effectieve en efficiënte uitvoering op de bouwplaats.

Je rapporteert aan de hoofduitvoerder.

Je werkt in een vast team en hebt nauw contact met je teamgenoten. Je bent kritisch en denkt voortdurend na over hoe het beter kan. Jouw ervaring en kundigheid breng je op een enthousiaste manier over op de medewerkers van het project waar jij leiding aan geeft.

De dagelijkse voortgang op het werk bespreek je met je teamleden en onderaannemers in de dagstart. Zo werk je efficiënt samen aan een hoge kwaliteit!

Zijn er knelpunten of problemen? Dan stuur jij je voorman aan en zorg je dat ze worden opgelost. We zoeken dus iemand die van aanpakken weet, snel kan schakelen, alles goed kan overzien en de verantwoordelijkheid een project kan dragen.

Wat heb je nodig?

  • Diploma MBO Bouwkunde, dan wel gelijkwaardig niveau
  • Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Bouwtechnisch inzicht
  • Affiniteit met automatisering en kennis van BIM

Versterk jij ons bedrijf met deze kwaliteiten?

Kun je snel schakelen en heb je goede contactuele eigenschappen, straal je autoriteit uit kun je voortdurend het overzicht houden? Ben je een teamspeler en weet je samen met collega’s een oplossing te bedenken als iets niet volgens plan verloopt? Stuur dan jouw reactie voorzien van CV per e-mail aan personeelszaken@botbouw.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Miranda Edens via tel.nr. 06-80165455.