Comfortabel wonen in een gloednieuw appartement vlakbij het NS-station en het centrum van Heerhugowaard met veel groen direct voor de deur: in het prachtige nieuwbouwproject Mimas kan dat. De verkoop start in mei.

Mimas ligt in het hart van de nieuwe stadswijk De Frans. Binnen enkele minuten fietsen ben je op het NS-station of het Raadhuisplein met gezellige winkels. Maar ook Middenwaard, het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland met zo’n 150 winkels, Theater Cool voor een avondje uit, de bioscoop en meerdere gezellige restaurants liggen dichtbij huis. Net als diverse sportvelden – met de keuze uit onder meer handbal, voetbal, tennis of padel – een indoor skibaan en zwembad De Waardergolf.

Breed aanbod
Bot Bouw realiseert nu al in De Frans twee prachtige appartementencomplexen aan de Deimoslaan. Die worden dit voorjaar opgeleverd. Daar tegenover start na de zomer de bouw van nog twee projecten: het gebouw Neso met huurappartementen en Mimas bestaande uit 31 koopappartementen. Het aanbod koopwoningen bestaat uit twee-, drie- en vier-kamerappartementen variërend van ca 46 tot ruim 100 m2. Het zijn comfortabele woningen met een balkon, dakterras of tuin. Met het station nabij en een deelauto voor de deur wordt naast het gebruik van de eigen auto ook op een hedendaagse wijze invulling gegeven aan mobiliteit. De oplevering staat gepland voor eind 2025.

Comfortabel en zorgeloos genieten
Welk type je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een hoogwaardig nieuwbouwappartement die past bij jouw situatie en wensen. De appartementen worden gebouwd volgens moderne standaarden. Zo geniet je niet alleen van stijlvolle architectuur, maar ook van een zorgeloze toekomst zonder hoge onderhoudskosten. Ze worden bovendien aangesloten op het warmtenet van de Duurzame Ring van Heerhugowaard. Daarmee kun je het appartement niet alleen verwarmen maar schakel je op warme dagen eenvoudig over op koelen. Zo geniet je dus altijd van een zeer comfortabele woonomgeving met vloerverwarming en koeling!

Rentevoordeel
Een appartement kopen in dit project biedt nog meer financiële voordelen. Omdat de woningen energiezuinig zijn kun je meer lenen en kun je in aanmerking komen voor duurzaamheidskorting op je hypotheekrente. Bovendien vallen bijna alle appartementen binnen de NHG-grens, waarvoor de geldverstrekker een aanzienlijk lagere rente rekent.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Wil je meer weten over Mimas? Kijk dan op www.woneninmimas.nl. Je kunt je daar ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van de start verkoop in mei en alle andere ontwikkelingen.