Het ontwikkelen en bouwen van woningen en appartementen gaat niet alleen om stenen stapelen en bezig zijn met cement. Wij bouwen de woonomgeving van mensen. Dat besef in combinatie met onze West-Friese mentaliteit ‘afspraak is afspraak’ maakt dat wij woningen bouwen waar mensen met veel plezier in wonen. Het aantal projecten dat wij realiseren, groeit hard. Kom daarom bij Bot Bouw in Heerhugowaard werken als:

WERKVOORBEREIDER

Als werkvoorbereider stel je aan de hand van de contractuele uitvoeringsplanning het voorbereidingsschema en inkoopschema op. Je rondt de uitvoeringsontwerptekeningen definitief af en controleert de productietekeningen van leveranciers en onderaannemers. Want een goede voorbereiding is immers het halve werk. Je rapporteert aan de projectorganisator.

Je werkt samen met vele externe adviseurs, onderaannemers en leveranciers en bewaakt de naleving van de gemaakte afspraken. Als werkvoorbereider heb je dagelijks contact met de uitvoerder. Samen optimaliseren jullie de projectvoorbereiding in de realisatiefase.

Je werkt in een vast team en hebt nauw contact met je teamgenoten. Je bent kritisch en denkt voortdurend na over hoe het beter kan. Jouw ervaring en kundigheid brengt je op een enthousiaste manier over op je collega’s.

WAT HEB JE NODIG?

  • Diploma MBO of HBO Bouwkunde, dan wel gelijkwaardig niveau
  • Enige jaren ervaring als uitvoerder en/of werkvoorbereider
  • Bouwtechnisch en financieel inzicht
  • Affiniteit met automatisering en kennis van BIM

VERSTERK JIJ ONS BEDRIJF MET DEZE KWALITEITEN?

Kun je snel schakelen en heb je goede contactuele eigenschappen, straal je autoriteit uit kun je voortdurend het overzicht houden? Ben je een teamspeler en weet je samen met collega’s een oplossing te bedenken als iets niet volgens plan verloopt? Stuur dan jouw reactie voorzien van CV per e-mail aan personeelszaken@botbouw.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Miranda Edens via tel.nr. 06-80165455.